dilluns, 7 de maig del 2012

Cap de setmana musical: Acordionada

Cap de setmana intens amb dues activitats on han participat alumnes de l'escola.

Una d'elles ha estat l'Acordionada, amb concert inclòs a l'Auditori de Lleida! Enguany més de 120 acordionistes de totes les edats provinents de tota Catalunya s'hi van donar cita.



L'Acordionada és una iniciativa que va nèixer ara fa 10 anys per la il·lusió de diversos professors de crear un espai on la convivència musical aporti la dosi necessaria per motivar a tots els joves acordionistes de diferents escoles de música de Catalunya. D'aquesta manera s'ha anat donant forma a l'acordionada any rere any. Enguany han volgut anar més enllà i, donades les ganes de compartir les experiències musicals amb els màxim d'acordionistes possibles, s'ha obert la participació a instrumentistes d'acordió diatònic i acordionistes de totes les edats, des de 6 fins a 99 anys!

Aquest any, es va aprofitar que era la festa major de Lleida, i s'hi va integrar la trobada, organitzant petits concerts en diferents espais dels carrers del centre de la ciutat. Finalment, es va fer un concert de cloenda a l'Auditori Enric Granados.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada