dilluns, 3 de setembre del 2012

Ben tornats!

Comença el Setembre i amb ell el nou curs escolar 2012-13.

El Bloc de l'Escola desperta després d'aquesta pausa estival tot i esperant ser un punt d'informació per a pares i alumnes a l'hora que un espai per fer memòria de les activitats que anem duent a terme al llarg del curs.

Recordeu que hi podeu consultar el calendari escolar, l'agenda d'activitats, trobar-hi diversos documents d'interès, fotografies de les activitats,...

Esperem que hagueu gaudit de l'estiu i que torneu amb ganes de fer música!

1 comentari:

  1. Hola!

    Enguany és el primer any que hem apuntat a la nostra filla de quatre anys a música, més concretament a sensibilització. El cert és que ella n'entra i en surt molt contenta... però nosaltres, com a pares, no. El motiu és, precisament, la manca de sensibilització i civisme manifestada en el soroll infernal que es crea al vestíbul minuts abans de l'entrada i sortida a classe dels nens i nenes, malgrat tots els cartells que hi preguen silenci.
    Comprenc que els nens són nens i que surten de l'escola amb tota la seva energia i, de vegades, és difícil fer-los-hi entendre que han de guardar silenci. Però, els pares? Adults parlant amb un to apropiat per xerrar al carrer, fins i tot cridant, en algun cas! Com pretenem que els nostres fills i filles desenvolupin certa sensibilitat i respecte envers un art que sorgeix de l'esforç i de la dedicació quan qui ha de donar exemple de respecte és el primer que no en dóna?

    Amb aquesta reflexió m'acomiado, desitjant que el civisme i el respecte envers la tasca que realitzen els nostres fills i filles, els seus companys i el professorat, tingui cabuda en nosaltres i que es reflecteixi en la nostra actitud de pares.

    Felip Segura.

    ResponElimina