divendres, 3 de maig del 2013

Els acordions es mouen... i venen a Olesa!

L'agenda dels acordionistes de l'escola té dues dates senyalades. El passat cap de setmana van viatjar cap a la Seu d'Urgell per a formar part del Concert Intercanvi d'Orquestres d'Acordions, on hi van participar juntament amb les Orquestres d'Acordions de Puigcerdà i de la mateixa Seu d'Urgell. El concert es va celebrar a l'Esglèsia de St. Domenech i s'hi van poder sentir acordions cromàtics ( com els que toquen els alumnes de la nostra escola ) però també diatònics ( instrument d'origen tradicional molt arrelat a la zona del massís del Cadí i ara ja estès arreu ). 

Aquest cap de setmana descansen però el proper dissabte dia 11 estan convocats per participar a la XI Acordionada de Catalunya, un esdeveniment de grans dimensions doncs s'hi poden arribar a trobar més de 120 acordionistes provinents de tot el país. Cal destacar que aquest any, la trobada es celebrarà a Olesa amb un concert principal al teatre de La Passió i un seguit d'activitats que portaran diverses formacions d'acordionistes a tocar pels carrers del poble durant el matí del mateix dissabte. 

Podeu trobar més informació preguntant a l'escola i visitant la web de l'Associació Catalana d'Acordionistes: www.acordió.cat
Malgrat les condicions climàtiques adverses durant el viatge a la Seu d'Urgell els acordionistes olesans van poder participar al concert amb èxit. Per veure les fotografies del viatge i el concert cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada